elmusa

Trinidad Alfonso aposta per la pilota de base amb el primer grup femení

Pau Molins / València.
 
Ahir divendres, 26 de gener, es va presentar, al trinquet de Pelayo, l'acord de col·laboració entre la Federació de Pilota Valenciana i la Fundación Trinidad Alfonso. L'entitat presidida per Juan Roig patrocinarà les escoles de tecnificació, amb una aposta decidida pel primer grup femení. A més, donarà suport al programa Pilota a l'Escola.
 
En l'acte van estar presents tots els joves jugadors i jugadores de les escoles de tecnificació. Acompanyats pels seus monitors i monitores van escoltar les paraules, en primer lloc del president de la Federació José Daniel Sanjuán, i en segon lloc de la directora de la Fundació Trinidad Alfonso Helena Tejedor.
 

Les jugadores de la nova escola de tecnificació amb Sanjuán i tejedor. FOTO: PilotaViu
 
El primer va confirmar que «gràcies a l'aportació econòmica de la Fundación Trinidad Alfonso s'ha pogut crear enguany la primera escola de tecnificació femenina». Gràcies a ella, les jugadores tindran cobertes les despeses de desplaçament, de material i també el sou dels monitors. Pel que fa a l'escola de tecnificació masculina, la Fundación Trinidad Alfonso afegirà, a l'estructura ja creada, nous premis i ajudes per a material. Per últim, la fundació també costejarà el material per a les 440 escoles que participen al programa Pilota a l'Escola, i col·laborarà en l'organització de les set cloendes que se celebraran al llarg del territori.
 

D'esquerra a dreta, Begoña Castillo, Helena Tejedor i José Daniel Sanjuán. FOTO: PilotaViu 
 
Per la seua banda, Helena Tejedor va assegurar que «a Juan Roig li feia il·lusió col·laborar amb la pilota, un esport que ens fa diferents amb la resta d'Espanya». A més, va donar les «gràcies per deixar-nos formar part d'esta gran família, que segur que ens donarà moltes alegries».
 
En acabar l'acte es va disputar una partida d'exhibició femenina entre algunes de les jugadores que formaran part de la nova escola de tecnificació. D'una banda Victoria, Noèlia i Aida. De l'altra, Ana, Cristina i Amparo.
 

L'acte va acabar amb una partida d'exhibició femenina. FOTO: PilotaViu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article