Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Nacho peguen primer en la Lliga Bankia

Escala i Corda

Pau Molins / Vila-real.

Divendres, 23 hores. Al Salvador Sagols de Vila-real es respirava alegria i expectació pel començament d'una nova Lliga. La partida inaugural enfrontava a les dos parelles del campionat, Soro III i Santi (rojos) contra Puchol II i Nacho (blaus). Els segons es van anotar els primers tres punts en joc, imposant-se 60-30. Tot i que els rojos ho van donar tot, davant van tindre una parella molt forta que, amb el 45-30, va posar la directa per endur-se la partida.

Els dos primers jocs queien ràpidament per a Puchol II i Nacho, que començaven fent el dau. El segon també cauria, tot i que el motor de Soro i Santi agafava temperatura a poc a poc. Se sabia que tot no seria tan fàcil per als blaus. Els ressagats pràcticament acabaven d'omplir l'escala i la galeria en la nit vila-realenca. 25-15.
 
Per dalt, per baix, amb la dreta i l'esquerra. Nacho ho jugava tot. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Amb el primer quinze del tercer joc, Nacho deixava clar, tallant corda, el nivell que té este equip de Vinalesa. Enfront Soro III i Santi reaccionaven per a fer el joc. 20-25 i el trinquet es calfava al mateix ritme que l'equip de l'Ajuntament de València.
 
En eixe moment arribava un dels jocs més bonics de la partida. El públic va aplaudir generosament els dos primers quinzes. Els dos equips apretaven explorant possibles forats difícils de trobar. Al segon val, i després d'altre gran quinze, els blaus aconseguien el 40-30.
 
El cinqué joc va ser roig, tot i la resistència blava des del rest. El sisé se l'apuntaven Puchol II i Nacho ràpid, fent el dau. 35-25.
 

Soro III i Santi aguantaven les evestides blaves. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Tornaven al rest els de l'Ajuntament de Vinalesa, confiats amb el gran joc que estaven desplegant. Amb seguretat van remuntar un val i 15 roig molt treballat per Soro III buscant la careta, l'únic lloc on els rojos van trobar el quinze en tota la partida. 40-25.
 
Tenien tres jocs d'avantatge, però Soro III i Santi no ho havien dit tot. Passada la mitjanit, Soro III udolava després de guanyar el joc. Es mantenien vius. 30-40.
 
Però ni la pilota nova va desorientar a Puchol II i Nacho. Els rojos desaprofitaven un val i els blaus aconseguien el 45-30. A partir d'ahí, els tres següents jocs anirien caient de la seua part. Els dos jugadors que representen a Vinalesa van demostrar un gran nivell i compenetració. Peguen primer després d'una partida intensa d'una hora i tres quarts. L'equip de Soro III i Santi es va quedar en 30 i per tant a zero en la classificació. A partir d'ara, a les dos parelles els esperen els quatre trios. Esta primera partida sols pot ser l'auguri d'una primera fase que, pel que sembla, serà tremendament disputada.

La pròxima cita de la Lliga tindrà lloc este dissabte a Petrer (18.30h). Francés, Javi i Bueno s'enfronten a Pere Roc II, Jesús i Carlos.
 

 
La Lliga continua esta vesprada a Petrer amb el debut de Pere Roc II, Jesús i Carlos contra Francés, Javi i Bueno. Demà a Benissa s'iniciaran els dos equips restants. Genovés II, Fèlix i Monrabals'enfrontaran aMarc, Pere i Tomàs II. Les dos partides seran a les 18.30 hores.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari i els resultats accediu ací: Calendari i resultats XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article