L’equip de Miguel celebra el cap d’any guanyant a Benidorm

Escala i Corda

PilotaViu / Benidorm.
 
El XVIII Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicent Pérez Devesa se celebrava en el matí del 31 de desembre de 2017, amb un gran ambient al trinquet de la localitat de la Marina Baixa. La partida es decidia en l'últim joc, en què el trio de Miguel, Hèctor i Carlos s'imposava a la parella de Pere Roc II i Santi. El resultat final, 60-55 per al trio que acomiada l'any d'una manera immillorable.
 
Inici favorable per a la parella
Tot i que Pere Roc II venia de debutar dissabte (el dia anterior) en el Trofeu Mixt José Luis López,  va fer, junt amb Santi, un bon començament. Els dos dominaven una partida en què, amb 25-15, donaven de 15 a favor seu. Amb eixa dinàmica inicial s'arribava al 45-35, i la parella desaprofitava l'oportunitat de posar-se tres jocs per davant.
 
Ressorgir del trio
Era el moment del trio, que començava a sumar jocs fins a arribar a posar el 55-55 en el marcador. Des del rest es feien amb el joc decisiu i amb el títol. Miguel, Hèctor i Carlos començaven la festa de cap d'any alçant el XVIII Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicent Pérez Devesa.
 

Miguel, Hèctor i Carlos (blau) i Pere Roc II i Santi (roig) amb familiars de Vicent Pérez. FOTO: T.Calvo
 
Homenatge a Vicent Pérez Devesa
El president del Club de Pilota de Benidorm, Toni Calvo, declarava a PilotaViu que "s'ha viscut un gran ambient, amb la presència dels familiars de l'antic alcalde Vicent Pérez Devesa (que va dedicar grans esforços a la pilota durant el seu càrrec) i representants de l'actual Ajuntament". A més a més, destaca que la partida no podia haver estat més igualada, amb la victòria contra pronòstic (si es té en compte l'inici de la final) del trio.
 

Miguel rebent la copa de les mans de l'actual alcalde Toni Pérez. FOTO: T.Calvo

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article