Fem Pilota - Capçalera

Soro III es desfà amb solvència de Bueno i completa les semifinals

Escala i Corda

Javier Cid / Sueca.

Soro III ha complit els pronòstics i ha vençut a Bueno en la matinal de pilota al trinquet Eusebio de Sueca. El rest de Massamagrell ha guanyat per un marcador de 60 per 25 i es classifica per a les semifinals on s'enfrontarà a Miguel. Bueno, que ha fet un gran campionat, ha lluitat en tot moment malgrat el resultat ample.

La partida ha començat amb un Soro III molt fort. El rest està molt acostumat a estes tipus de partides i no s'ha deixat sorprendre ni tan sols en l'inici. Soro III s'ha anotat els quatre primers jocs davant un Bueno que mai tirava la tovallola. Amb el 35 per 15, ha arribat el primer joc del mitger des del rest. Bueno, que comptava amb el suport de bona part de l'escala vinguda per a la partida, ha posat el 35 per 20 i continuava en la partida.

No obstant això i malgrat que els jocs eren disputats, sempre queien del costat roig. Soro III s'ha posat 50 per 20 i s'encaramava a tancar la partida. Bueno ha aconseguit altre joc també des del rest, però Soro III ha tancat la partida amb dos jocs finals per al 60 per 25.

El rest de Massamagrell buscarà la final davant Miguel de Petrer. Eixa semifinal es disputarà el dia 20 d'octubre al trinquet de Vila-real en una partida d'horari nocturn.


Bueno ha jugat una bona partida malgrat el resultat. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article