elmusa

Seve, nou campió individual de raspall sub-23

Raspall

PilotaVeu / Bellreguard.

Seve s'ha proclamat campió individual de raspall sub-23. El jove pilotari va guanyar Lorja, este diumenge, al trinquet El Zurdo de Bellreguard en una partida en què els dos mitgers van demostrar que són el futur de la modalitat. El públic va acabar content després de dues partides de mà a mà on els joves pilotaris ho van donar tot per a intentar guanyar.

Lorja, de roig, va començar la partida al dau. Des d'esta posició van caure els quatre primers jocs fins a la igualada a 15. A partir d'este moment Seve, de blau, va trencar la dinàmica i va agafar el camí cap a la victòria fent els dos últims jocs definitius fins al resultat final de 15 - 25. Amb esta victòria, Seve és el primer mitger que posa el seu nom al costat dels altres guanyadors del torneig, com són Pablo, Moltó, Ian, Pau, Ricard, Guadi, Escoto, Punxa i Moncho.

Van lliurar els trofeus Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana; Joan Marco, alcalde de Bellreguard, i Òscar Noguera, alcalde de Castelló de la Ribera.

L'èxit a l'individual sub-23 té també el premi de jugar el campionat individual absolut. Seve jugarà la fase prèvia el pròxim 18 de setembre al trinquet de Xeraco contra Néstor.

Vercher queda en tercera posició
Abans de la gran final es va disputar la partida per a decidir la tercera posició del campionat. Vercher va haver de lluitar fins al final i remuntar una partida que Ximo tenia de cara amb el resultat de 20 - 10 al seu favor. Al remat, 20 - 25 i meritòria tercera posició per a Vercher.
 

Seve va remuntar la partida per a emportar-se el títol. Foto: FPV.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article