Fem Pilota - Capçalera

Marrahí, Sanchis i Néstor guanyen el Trofeu Agrupost

Raspall

Ulisses Ortiz / Castelló de Rugat.

El trinquet de Castelló de Rugat va presentar un ambient formidable per veure la final del I Trofeu Agrupost que havia d'enfrontar el trio de Sergio, Tonet IV i Raül contra Marrahí, Sanchis i Néstor.

La final va anar a ratxes molt diferenciades. L'inici va ser avassallador per part del trio blau, format pels genovesins Sergio, Tonet i Raül, jugadors que es coneixen a la perfecció. La millor compenetració dels del Genovés es va fer notar en els dos primers jocs del duel, primer des del rest i després des del dau, posant un clar 0 - 10 en el marcador, sense encaixar ni un sol quinze. Les travesses confiaven cada vegada més en una victòria ampla dels blaus, tanmateix, en el tercer joc, i amb la treta de Marrahí, els rojos van començar a tornar el colp i a entrar en partida. El 5 - 10 el van fer net, i en l'empat a 10, van encaixar només un quinze. Semblava com si, de cop i volta, la partida tornara a començar. La motivació dels rojos va anar augmentant en els tres pilotaris, cadascú fent el que millor sap fer. Malgrat la resistència dels blaus, l'equip capitanejat per Marrahí estava trobant el camí de la victòria i va aconseguir el 20 - 10, i es va quedar a un pas del triomf. Alguns espectadors abandonaven el trinquet quan l'equip roig estava a un quinze de guanyar el trofeu, però els blaus li van donar la volta al joc i van anotar el 15 - 20 des del rest. Amb la treta de Sergio, els del Genovés van certificar la reacció per tornar a igualar la partida a 20, per a satisfacció del nombrós públic, que estava veient un gran espectacle. En l'últim i definitiu joc els rojos, des del dau, no es van deixar sorprendre i van aconseguir el joc, la partida i el trofeu.

Ivan, Sergio i Àngel guanyen la final de la Lliga juvenil de raspall
Abans de la final de professionals, es va disputar la partida pel tercer i quart lloc de la Lliga de raspall i la gran final. Ivan, Sergio i Àngel van superar per 25 - 15 a Cristian, Aaron i Jonhatan. El tercer lloc el va guanyar l'equip format per Vicent, Javi i Blai.


El trinquet de Castelló de Rugat va presentar una gran entrada. Foto: Ulisses Ortiz


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article