elmusa

Tomás II reapareix després de nou mesos

Escala i Corda

PilotaVeu / València.

El punter de Xaló, Tomás II, tornarà este dissabte a les lloses d'un trinquet després de més de nou mesos apartat per un pinçament del nervi ciàtic a una vèrtebra. La reaparició es produirà este dissabte al trinquet de Benissa, molt a prop del seu poble natal.

El rest Pablo de Sella i el mitger Pere de Pedreguer, ambdós també de la Marina, l'acompanyaran en una interessant partida que suposarà també la reaparició de Pere Roc II, intervingut de la gola fa uns dies, al costat de Félix, recents campions de la Lliga Professional d'escala i corda.

Tomás II va començar amb el seu particular calvari amb les lesions en 2014 per una lesió al maluc que va requerir intervenció quirúrgica i, encara que va tornar a jugar partides, posteriorment, en va patir una altra, ara a la vèrtebra, de la qual ja està recuperat però que l'ha mantingut allunyat dels trinquets durant molts mesos. El pilotari de la Marina Alta era, abans de les lesions, un dels punters més solvents i amb moltes partides com a mitger.
 

Tomás II va jugar la Lliga Professional de 2016 junt a Pere Roc II i Dani.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article