PilotaViu

Articles amb l'etiqueta colp a colp

publicitat


Colp a Colp dóna pas a El Joc del Poble

Dijous, 2.11.2017 13:30h

Adéu Colp a Colp, benvingut El Joc del Poble

PilotaVeu / València.   Des de gener del 2016 el programa de ràdio Colp a Colp, fruit de la col·laboració entre ràdio Godella i PilotaVeu, ha acostat als oients tota l’actualitat de la pilota valenciana. Han sigut un total de 70 programes setmanals, que han intentat donar, d’una manera atractiva, plural i objectiva, la màxima informació de tot el que envolta la pilota. De la mà dels presentadors Francesc Fort, Jordi Coll i Javier Cid, el programa ha aconseguit ser un referent radiofònic; ha tractat tant temes esportius com del món cultural; ha entrevistat els principals protagonistes; ha consolidat una secció única de vocabulari iniciada per Sebastià Giner i continuada per Sergi Durbà; ha analitzat les principals partides i esdeveniments, i ha informat de l’agenda i dels resultats més importants setmana rere setmana. Llegir mésColp a colp 69.

Divendres, 20.10.2017 12:30h

Els semifinalistes dels Individuals protagonitzen el 69é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número 69 de Colp a Colp, el quart de la tercera temporada, està protagonitzat pels semifinalistes dels campionats individuals professionals, tant d'escala i corda com de raspall, que parlen per als micròfons de Colp a Colp per a contar-nos com els van anar els quarts i què esperen de les semifinals. Així, Ian, Sergio i Moltó, en raspall, i Marc i Soro III, en l'escala i corda, ens donen els seus testimonis. En l’espai amateur, vos contarem com continua l’Edicom de galotxa. Llegir mésColp a colp 68.

Divendres, 6.10.2017 13:30h

Sergio i Giner protagonitzen el 68é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número 68 de Colp a Colp, el tercer de la tercera temporada, està protagonitzat pels campions del Trofeu Mixt Masymas, que també juguen els campionats individuals professionals, tant d'escala i corda com de raspall, que es troben en la primera fase. Per a conéixer més detalls de com van ser les finals del Trofeu Masymas, parlarem amb els dos rests guanyadors, Sergio, en raspall i Giner, en escala i corda. Així mateix, ens contaran com arriben a l'Individual. Llegir méspublicitat


El colp a colp ha realitzat un total de 65 programes des del seu naixement.

Dijous, 10.8.2017 21:00h

El Colp a colp es podrà escoltar a la Wikipedia

PilotaVeu / València. Ràdio Godella, emissora que emet el programa de pilota valenciana Colp a colp, amb el qual col·labora PilotaVeu, compartirà alguns dels seus programes a la Wikipedia, l'enciclopèdia online lliure. Un projecte que fins a la data sols havien realitzat, i amb mostres retallades dels programes, l'emissora russa Eco Moscou i la BBC britànica. La idea naix en octubre de 2015, quan s'emet el primer programa de La Represa, programa d'entrevistes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes presentat per Francesc Fort, editor de l'enciclopèdia online i soci d'Amical Wikimedia. Llegir mésColp a colp 65.

Divendres, 21.7.2017 12:30h

El darrer Colp a Colp de la temporada el protagonitzen els campions de Copa

PilotaVeu / Godella. L'últim programa abans de les vacances estivals, el número quaranta de la segona temporada de Colp a Colp, el número 65 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari i, posteriorment, començarem amb el repàs del món professional, on vos contarem qui ha guanyat la X Copa d’escala i corda i també qui ha vençut en la III Copa de Raspall. A més, tindrem declaracions en exclusiva de Puchol II i Dorín, flamants guanyadors de la Copa. Llegir mésColp a colp 64.

Divendres, 14.7.2017 11:45h

Monrabal i Marc analitzen la final de copa al 64é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-nou de la segona temporada de Colp a Colp, el número 64 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari i, posteriorment, començarem amb el repàs del món professional, on vos contarem qui ha arribat a la gran final de la X Copa d’escala i corda i també qui són els semifinalistes de la III Copa de Raspall. A més, entrevistarem dos dels finalistes de la copa, Marc i Monrabal. Llegir méspublicitat


Colp a colp 56.

Divendres, 7.7.2017 13:15h

Fageca i Ricard protagonitzen el 63é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-huit de la segona temporada de Colp a Colp, el número 62 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari i, posteriorment, començarem amb el repàs del món professional, on vos contarem qui ha arribat a semifinals de la X Copa d’escala i corda i també com va la fase regular de la III Copa de Raspall. A més, estem d’enhorabona perquè han tornat dos pilotaris d’escala i corda que feia temps que estaven allunyats del trinquet, Miguel i Fageca, i entrevistarem a un d'ells. Llegir mésColp a colp 62.

Divendres, 30.6.2017 12:15h

Les Nits Golfes de Rafelbunyol protagonitzen el 62é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-huit de la segona temporada de Colp a Colp, el número 62 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari i, posteriorment, començarem amb el repàs del món professional, on vos contarem com va la X Copa d’escala i corda i també la III Copa de Raspall. En l’espai amateur, vos farem saber com va l’autonòmic de galotxa i qui són els finalistes del Diputació de frontó. Llegir mésColp a colp 61.

Divendres, 23.6.2017 12:30h

León, protagonista del 61é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-set de la segona temporada de Colp a Colp, el número 61 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos contarem com va la X Copa d’escala i corda. A més, entrevistarem a León, un dels grans rests dels anys 2000 en escala i corda que ha anunciat la seua retirada. Així mateix, en raspall, vos parlarem de com ha iniciat la III Copa de Raspall i també vos contarem qui ha guanyat el VI Trofeu Filósofo. Llegir méspublicitat


Colp a colp 60.

Divendres, 16.6.2017 13:30h

Brisca i Badenes, protagonistes del 60é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-sis de la segona temporada de Colp a Colp, el número 60 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos contarem com ha començat la X Copa d’escala i corda. A més, vos portem una trista notícia, la retirada de León, un dels grans rests dels anys 2000 en escala i corda. Així mateix, en raspall, vos relatarem qui juga la final del VI Trofeu Filósofo. Llegir mésLluís Ramos, durant una entrevista.

Divendres, 9.6.2017 17:00h

Lluís Ramos: 'Volem recuperar i promocionar la modalitat de frare'

A poc menys d'un mes per al naixement del primer Campionat Autonòmic de frare, organitzat pel CPV Castelló a les localitats de Xert i Traiguera per als propers 1 i 2 de juliol, en Colp a Colp parlen amb Lluís Ramos, membre del club pilotari i un dels pioners i organitzadors d'este interessant i insòlit torneig. La modalitat estava ja pràcticament perduda però, amb la creació d'este campionat, es vol potenciar la modalitat, típica de les comarques del nord del País Valencià. Llegir mésColp a colp 59.

Divendres, 9.6.2017 12:30h

Soro III, Jesús, Tonet IV i Sanchis valoren l'inici de les Copes al 59é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-cinc de la segona temporada de Colp a Colp, el número 59 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos contarem quan comença la III Copa de raspall i qui seran els protagonistes. A més, entrevistarem Tonet IV, vigent campió de l’edició passada. Així mateix, podreu saber com va anar la presentació de les Copes de raspall i escala i corda d'ahir, que comença hui, i podreu gaudir de declaracions de protagonistes com ara Sanchis, de raspall, i Jesús i Soro III. Llegir méspublicitat


Jesús ha analitzat la X Copa al 58é Colp a Colp.

Divendres, 2.6.2017 18:00h

Jesús: 'Este any serà més complicada la Copa'

El mitger de Silla, guanyador de la darrera edició de la Copa d'escala i corda, analitza com es presenta la X edició del torneig, que comença el pròxim 9 de juny. Jesús vol repetir èxit i defensarà títol amb el mateix company, Pere Roc II, que està en un magnífic estat de forma. El programa Colp a Colp ha volgut conéixer les sensacions del vigent campió abans de l'inici d'una competició on competiran huit parelles. Francesc Fort / Godella. - Tens oportunitat de defensar títol. Llegir mésColp a colp 58.

Divendres, 2.6.2017 13:45h

Jesús analitza la Copa al 58é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-quatre de la segona temporada de Colp a Colp, el número 58 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos contarem qui disputarà la X Copa d’escala i corda i entrevistarem Jesús, vigent campió de l'edició passada. Així mateix, en escala i corda, vos contarem qui va guanyar la final del Trofeu Primavera de Guadassuar. A més, vos contarem com serà l'homenatge a Dani de dissabte a Pelayo. Llegir mésTomàs II durant una partida a Montcada

Divendres, 26.5.2017 20:30h

Tomás II: 'M'agradaria estar al 100% per a la pròxima Lliga'

Després de nou mesos de lesió, el punter Tomás II ha tornat als trinquets. El passat dissabte va reaparéixer a Benissa juntament amb Pablo de Sella i Pere de Pedreguer. El que fóra un dels punters més destacats vol tornar al seu nivell i espera estar al màxim per a la propera Lliga. De moment, en la partida que va jugar a Benissa, es va enfrontar als actuals campions, Pere Roc II i Félix. Colp a colp ha volgut saber com eren les sensacions del pilotari de Xaló després de tornar a xafar les lloses vestit de blanc. Llegir méspublicitat


Colp a colp, número 57.

Divendres, 26.5.2017 12:45h

Tomás II i les 12 hores de Campanar, protagonistes del 57é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-tres de la segona temporada de Colp a Colp, el número 57 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que es tractaran. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on vos desgranarem com va ser la segona i definitiva final de la Lliga de Raspall i, a més, tenim declaracions de Moltó després que concloguera la partida a Oliva. Llegir mésPunxa ja està a casa amb el braç en cabestrell.

Divendres, 19.5.2017 18:30h

Punxa: 'Per a octubre tornaré a jugar'

Àngel Gregori Roig (Piles, 1989), més conegut pel seu nom esportiu, Punxa, ha sigut campió de la Lliga en 2013 acompanyat per Coeter II. Hui, es troba convalescent per una recent operació al muscle dret i tardarà uns mesos a tornar a xafar les lloses del trinquet vestit de blanc. El rest de Piles vol tornar a jugar eixes partides importants, però, de moment, li toca recuperar-se. En una entrevista realitzada a Colp a colp, ens conta com va el postoperatori i analitza la final de la Lliga, que continua diumenge al trinquet d'Oliva. Llegir mésColp a colp 56

Divendres, 19.5.2017 12:00h

Punxa analitza la final de la Lliga al 56é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El programa número trenta-tres de la segona temporada de Colp a Colp, el número 56 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que es tractaran. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on vos desgranarem com es presenta la segona partida de la final de la XXIV Lliga. A més, entrevistarem a Punxa, campió de la Lliga en 2013, que ha sigut intervingut esta setmana per la seua lesió al muscle dret. Llegir méspublicitat


Colp a colp 55.

Divendres, 12.5.2017 10:45h

Els flamants guanyadors de la Lliga, protagonistes al 55é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El trenta-dos programa de la segona temporada de "Colp a Colp", el número 55 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que es tractaran. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on ja tenim flamants guanyadors del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Coneixerem les impressions de Pere Roc II, Félix i Javi després la partida definitiva. Llegir mésColp a colp 54.

Divendres, 5.5.2017 13:15h

Monrabal i Javi, protagonistes al 54é ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella. El trenta-un programa de la segona temporada de "Colp a Colp", el número 54 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on s'avançaran tots els temes que es tractaran. Tot seguit, es farà un repàs de les competicions professionals, on este cap de setmana es juga la partida definitiva de les finals del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda i també comencen les semifinals de la XXIV Lliga de Raspall. Llegir mésColp a colp 53

Divendres, 28.4.2017 12:30h

Pere, protagonista al 53é 'Colp a Colp'

PilotaVeu / Godella. El trenta programa de la segona temporada de "Colp a Colp", el número 53 del total, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on s'avançaran tots els temes que es tractaran. Tot seguit, es farà un repàs de les competicions professionals, on este cap de setmana es juga la segona partida de les finals del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. També donarem a conéixer els quatre semifinalistes de la XXIV Lliga de Raspall. Llegir méspublicitat


Colp a colp 52.

Divendres, 21.4.2017 13:15h

Soro III, Pere Roc II i Adrián I conten les seues impressions de la final al 52é Colp a Colp

PilotaVeu / Godella. El nou programa de la segona temporada de Colp a Colp, el número 52, arriba farcit de notícies de l'actualitat del món de la pilota. Aquest serà ja el 29 capítol de la segona temporada. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on s'avançaran tots els temes que es tractaran. Tot seguit, es farà un repàs de les competicions professionals, ja que este cap de setmana comencen les finals del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda i s'arriba a l’equador de la XXIV Lliga de Raspall. Llegir mésColp a colp 51.

Divendres, 7.4.2017 13:30h

Javi i Nacho, protagonistes de la partida decisiva de Vilamarxant, parlen al 51é ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella. Ja tenim ací el programa vint-i-huit de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 51, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on ja tenim primer finalista del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda i també parlarem de les primeres partides de la XXIV Lliga de Raspall, que encara no s'han disputat. Llegir mésJavi jugarà a un trinquet que no té massa tocat.

Divendres, 7.4.2017 12:45h

Javi: “La fase de grups ens va anar molt bé, però això hui no compta. Hem de guanyar”

PilotaVeu / València. Partien com a favorits després d’arribar invictes a les semifinals. Tanmateix, la derrota a Pelayo, en la primera partida, els va sorprendre. A Vila-real van empatar l’eliminatòria i ara, a Vilamarxant, Soro III i Javi volen remuntar l’eliminatòria i passar a la final. Javi analitza a Colp a Colp la partida decisiva d’esta vesprada al trinquet de Vilamarxant, en la qual, diu, desitgen “fer un bon paper i, si pot ser, guanyar”. El mitger té clar que la Lliga es guanya partida a partida. Llegir méspublicitat


Nacho serà l'encarregat de tancar els quinzes esta vesprada.

Divendres, 7.4.2017 11:30h

Nacho: “La partida de hui serà una lluita”

PilotaVeu / València. Esta vesprada es disputarà, a Vilamarxant, la partida decisiva que decidirà el segon finalista de la Lliga Professional d’Escala i Corda. El punter Nacho analitza a Colp a Colp com espera esta partida de desempat de la qual diu que serà “una lluita”. El pilotari de Beniparrell assegura que el seu equip està “mentalitzat” i que ha anat “de menys a més en la Lliga, excepte a Vila-real”, on es podien esperar eixe resultat. “Espere que la partida a Vilamarxant siga pareguda a la primera de Pelayo, però sens dubte no es pareixerà en res a la partida de Vila-real, on ens van guanyar fàcilment. Llegir mésColp a colp 50.

Divendres, 31.3.2017 11:45h

El reconeixement al Museu de la Pilota protagonista en el 50é ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella. Ja tenim ací el programa vint-i-set de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 50 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals on ja s’ha jugat la primera partida de les semifinals del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda i, també, les primeres partides de la XXIV Lliga de Raspall. Llegir mésColp a colp 49.

Divendres, 24.3.2017 11:30h

Coeter II i Montaner, protagonistes en el 49è ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella. Ja tenim ací el programa vint-i-sis de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 49 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, concretament de les semifinals del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda i de la XXIV Lliga de Raspall, que comença este divendres. Llegir méspublicitat


Colp a colp 48.

Divendres, 10.3.2017 12:15h

De la Vega revela que vol centrar-se en escala i corda en ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella. Ja tenim ací el programa vint-i-cinc de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 48 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on ja ens enfrontem a l’última jornada de la lligueta del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Quant a les competicions de tecnificació, vos contarem qui ha guanyat la XII Lliga Juvenil d’Escala i Corda. Llegir mésColp a colp 47.

Divendres, 3.3.2017 13:00h

L’individual de raspall adaptat protagonista al 47è ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el programa vint-i-quatre de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 47 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on ja duem diverses partides del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Quant a les competicions de tecnificació, vos contarem qui ha guanyat l’Individual Autonòmic de raspall. Llegir mésColp a colp 46.

Divendres, 24.2.2017 13:00h

Les guanyadores dels circuits de raspall femení protagonistes en el 46è ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el programa vint-i-tres de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 46 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, on ja duem diverses partides del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Quant a les competicions de tecnificació, repassarem qui són les guanyadores dels circuits sub-18 i sub-23 de raspall femení i tindrem en exclusiva les seues declaracions. Llegir méspublicitat


Colp a colp 45.

Divendres, 17.2.2017 12:00h

Anàlisi del començament de la Lliga d’escala i corda al 45è ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el programa vint-i-dos de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 45 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa, podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals,  on ja hem tingut les primeres partides del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Quant a les competicions de tecnificació, repassarem qui són les finalistes dels circuits sub 18 i sub-23 de raspall femení així com els guanyadors de les finals del Mancomunitat de la Vall d’Albaida i tindrem un dels vencedors amb nosaltres, Jorge Perales. Llegir mésColp a colp 44.

Divendres, 10.2.2017 12:30h

Les sensacions de Dani, Soro III i Santi de Silla per a la Lliga en el 44è ‘Colp a Colp’

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el programa vint-i-u de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 44 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa, podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions professionals, ja que este divendres comença el XXVI Circuit Professional d’Escala i corda i tindrem les declaracions en exclusiva de tres dels pilotaris participants. Llegir mésColp a colp 43.

Divendres, 3.2.2017 12:30h

La nova gestió de ValNet protagonista en el 43è 'Colp a Colp'

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el vintè programa de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 43 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, farem un repàs de les competicions de professionals, on este dissabte tindrem la presentació del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda. Quant a les competicions de tecnificació, repassarem les semifinalistes dels circuits sub18 i sub23 de raspall femení i també veurem com va el Campionat Autonòmic d’escala i corda i el Mancomunitat de la Vall d’Albaida. Llegir méspublicitat


Colp a colp 42.

Divendres, 27.1.2017 11:30h

El primer aniversari de 'Colp a Colp' ve amb un programa carregat de sorpreses

PilotaVeu / Godella.   Ja tenim ací el dinovè programa de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 42 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Un programa amb una durada més llarga d'allò habitual i on, a banda de les seccions de sempre, tindrem algunes sorpreses. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, parlarem de les competicions professionals de raspall i d'escala i corda, on ja tenim guanyadors del Trofeu Superdeporte d’escala i corda. Llegir mésJoan Baldoví a Ràdio Godella

Dijous, 26.1.2017 17:30h

Colp a Colp celebra un any amb un programa especial amb exclusives

PilotaVeu / Godella. Va ser un 26 de gener de 2016 quan des de PilotaVeu s’anunciava la creació d’un nou projecte amb Ràdio Godella. Aquell invent, que es batejaria amb el nom de «Colp a Colp», va ser estrenat el dissabte 30 de gener amb un programa pilot que va tindre Amàlia Garrigós i Puchol II com a convidats especials. Ha passat ja un anyet, però a Youtube encara es pot comprovar com hem evolucionat des d’aquelles dates.   A poc a poc es va anar consolidant el programa, amb la veu de Francesc Fort, i les col·laboracions de Sebastià Giner primer i Sergi Durbà posteriorment amb una de les seccions més reeixides de «Colp a Colp», la secció vocabulari. Llegir mésEl pilotari basc durant la partida al Puig.

Dimarts, 24.1.2017 09:00h

“Si haguera de baixar més vegades a València, baixaria content”

Aprofitant la seua visita a terres valencianes per jugar contra Adrián de Quart al frontó del Puig, entrevistem Aritz Lasa, reconegut pilotari basc que ha estat més de sis anys en el circuit professional i que per falta de finançament s’hagué de retirar a finals de l’any 2015. Lasa, que va ser campió del Manista de Promoción en 2010, ens rep després de guanyar la partida a terres valencianes i convençut que podria fer-se una lliga entre pilotaris bascos i valencians. F. Fort - J. Cid / Godella. Llegir mésColp a colp 41.

Divendres, 20.1.2017 12:30h

Aritz Lasa i Genovés II protagonistes al 41è 'Colp a Colp'

PIlotaVeu / Godella. Ja tenim ací el divuitè programa de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 41 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, parlarem de les competicions professionals de raspall i d'escala i corda, on vos contarem els guanyadors del Trofeu Mixt Fundació José Luis López, tant d’escala i corda com de raspall. Llegir mésColp a colp 40.

Divendres, 13.1.2017 12:30h

El 40è 'Colp a Colp' rep la visita de Pere Roc II i Iván de Parcent

PIlotaVeu / Godella. Ja tenim ací el dissetè programa de la segona temporada de ‘Colp a Colp’, el número 40 del total, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota. Al principi del programa podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, parlarem de les competicions professionals de raspall i d'escala i corda, on ja tenim finalistes del Trofeu Mixt Fundació José Luis López, tant d’escala i corda com de raspall. A més, ja coneixem els guanyadors del Trofeu de Nadal de Benidorm i entrevistarem un d’ells, Pere Roc II, que està en un esplèndid estat de forma. Llegir mésXarxes

Opinions

publicitat


COMPETICIONS

En joc

Finalitzades

ràdio

publicitat


Clubs

publicitat


Vídeos

publicitat


ENTITATS

amb la pilota

Mancomunitats

publicitat


FACEBOOK

Mitjans col·laboradors

TWITER

publicitat


Universitats

amb la pilota

Centres educatius

publicitat


Entrevista

publicitat


Fotografies

 • Presentacio Puchol II vs Timbo

  Presentacio Puchol II vs Timbo

 • II Memorial Luis Ferrando, protagonitzat pels Moros i Cristians de Castelló de la Ribera

 • IV Trofeu Mestres El Puig

 • Puchol II conquereix el seu segon títol individual. Fotografies de Juan Rodrigo Legua

 • Homenatge al Moro a Quatretonda

 • Finals Lliga 2 i Lliga Promeses Caixa Popular a la Pobla de Vallbona

 • Presentació de PilotaViu en la Casa Cantonera d'Algemesí

 • Va De Dona 2018

 • Primera semifinal del XX Trofeu Gregori Maians d'Oliva

 • Waldo juga la seua última partida com a professional a Piles

 • Ana es proclama campiona individual per segona vegada

 • Moltó es proclama campió individual per tercera vegada

 • Final del Circuit La Bolata de llargues entre Benidorm i El Campello

 • Jornada de Pilota Grossa al Genovés

 • Homenatge a Waldo i final del XX Trofeu Gregori Maians

 • VI Torneig de Màdel de Castelló de la Ribera

 • Segona semifinal del XX Trofeu Gregori Maians d'Oliva

 • Va De Dona 2018

 • De la Vega i Carlos guanyen el Trofeu Diputació de València de Frontó

 • Mario i Brisca es proclamen campions de la Copa de raspall

publicitat


COL·LABORADORS

publicitat


Institucions

amb la pilota

Editorial

El futur de PilotaViu, en mans dels lectors

Des del 9 d'octubre de 2014 l'equip de PilotaViu hem treballat ininterrompudament per donar visibilitat al nostre esport. Amb l’objectiu d’arribar al màxim públic possible, hem informat sense restriccions, des de tots els àmbits, tractant la pilota amb la normalitat que correspon a un esport “normal”. Llegir més

Butlletí

Subscriu-te

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

WHATSAPP - TELEGRAM

Amb la col·laboració de:

Publicitat